Ahoj, zůčastnili jsme se vycházky na Krkavci v Plzni a bylo to moc fajn, Endy se vyřádil a byl to jediný den, kdy padl únavou a usnul dřív než já, chtěla jsem se zeptat zda by se někdy neudělala zase nějaká společná procházka a také poprosit pána, který vše fotil, zda by mi nemohl poslat nějaké fotečky na email: janka janska@seznam.cz, nebo jestli je umístí přímo na frbul. Jani a Endy
Taky se rádi přidáme. Bude dobré, když sem napíšete, kdy by se vám to hodilo, my můžem sobota 11.9., nebo neděle 19.9. a 26.9.. A taky nějaké místo kde by jsme se srazili, minule jsme byli na Krkavci, kde moc lidí nebylo, takže mohli být frbulkové na volno, nebo jestli někdo víte o jiném pěkném místě v okolí Plzně, tak piště návrhy. Jani a Endy.
Takže to necháme na neděli 26.9.2010, co ve 13.hod. odpoledne? A zatím tedy ten Krkavec, sraz jako minule na autobusové zastávce Košutka, ul. Krašovská? Je to kousek za Globusem.
Já jsem tam byla na minulém srazu, ale až na rozhlednu (či co to tam je) jsme nedošli, protože nikdo pořádně nevěděl kudy, ale i tak to byla hezká procházka a Endy byl po dlouhé době pořádně vyběhaný a spal jak mimino. Jinak jsou tam ty cestičky místy blátivější, tak to chce pořádné obutí, chrochtům to určitě vadit nebude. Tak už se těšíme.
Tak doufám, že nás bude víc a že i ti, co zatím neví jistě se rozhodnou a na setkání buldočků v Plzni za týden dorazí. My už se těšíme. Doufám, že vyjde i počasí, babí léto by bylo fajn.
Ahojte všichni Plzeňáci, na Fb padlo pár komentářů ohledně srazíku v Plzni. Tak co si něco vymyslet a zorganizovat? Počasí máme ještě krásné, na procházku s placatkama jako stvořené . Byl by zájem?
Pokud máte čas a nějakou placatku doma, tak prochajda bude příští sobotu, sraz ve 13:30 na konečné tramvaje č. 1. V plánu je procházka po Homolce a pak k řece do Hradiště, tam, pokud bude počasí a otevřeno, nějaký občerstvení. Zatím je nás pět, tak kdo ještě přijde?
No super, napíšu i na facebook, že procházka bude. Někteří jsou nedočkovci a jak není za dva dny dvacet účastníků, tak se to ruší. Určitě se ještě někdo přidá
Úplně jsem zapomněla, že osmýho, jsem v Praze . No, ale jinak můžeme na procházku skoro pořád. Viděla jsem po Plzni tolik buldočků, ale na společné venčení se nikomu moc nechce? A kluci by se tak rádi seznamovali .
My taky se zpožděním děkujeme Kluci byli úžasní a moje holky úplně vyřízený, spaly jako dřeva. Doufám, že si procházku brzy zopakujeme, už teď se těšíme. Oli
Tak my jsme se dneska vrátili ze Šumavy a mám pocit, že na večerní venčení budu muset kluky odnést . Jsou naprosto vyřízení. Ale do víkendu si určitě stihnou odpočinout, pokud by se Vám chtělo vymyslet nějakou procházku. Mějte se hezky Petra a dva utahaní mazlíci