Marti,to ti musím napsat...víš jak jsem v zimě scháněla pro jednu paní buldíka v nouzi (na její žádost)...14 dní jsem jí scháněla a tiskla ,furt si vybírala,já-černýho ,bílého,starého,mladého,fenku,psa..furt si vybírala a pak tam byl Nero po zemřelém majiteli a ta Irenka (naštěstí už mají domov) to přeci vypadalo nadějně a že se mi hned ozve ..jo dala si na čas,a když jsem se ozvala já ,co jako, tak mi řekla ,že by chtěla radši MOPSÍKA !!!! jak jsem to ořvala....tak ted mají v Jimlíně krásného černého mopse 2 letýho ,zdravého...tak mi to nedalo a napsala jsem jí......co myslíš ? ani neodepsala......já ti to píšu jen pro to,že lidi jsou hrozný...nikoho,vůbec ti pejsci v útulku nezajímají,alespon v mým okolí,občas se snažím pomoci holkám z Miji,dokonce je lepím u nás v práci na vrátnici a zatím jsem trapná,žádný úspěch,obdivuju moc lidi co dělají ty dobrovolnice v útulkách a majitelé útulků...2 pejsky udaj a 6 jim jich přivezou...zdevastovaných ,né li skoro utýraných...jsem z toho tak znechucená....až vyhraju ve sportce a nebudu muset do práce budu mít Bully 2 a budu pořádat demonstrace za práva zvířat!!!!!!
p.s.jedna z těch dobrovolnic je Sabča,taky jste se jistě přesvědčili jaká je...